ساختمان خاتم‌الانبیای واحد ملایر به عنوان دانشکده علوم پزشکی این دانشگاه با حضور وزیر علوم و رييس مركز عمراني، املاك و مستغلات و جمعی از مسئولان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دانشکده علوم پزشکی واحد ملایر با حضور دكتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،دكتر محمد ناصر نیکبخت استاندار همدان، دكتر اقبال شاکری رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه، امام جمعه ملایر، دکتر جامه بزرگی و مسئولان استانی دانشگاه آزاد اسلامی، نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولان استانی به بهره برداری رسید.

رئیس واحد ملایر در جریان این افتتاح با توجه به اقدامات انجام شده در این دانشگاه برای پذیرش دانشجو بیان کرد: «این دانشکده در مساحت 23 هکتار و زیربنای 7 هزار متر در چهار طبقه و هزینه0 8 ملیارد ریال افتتاح می‌شود.»

دكتر عباس ملک حسینی با توجه به آغاز پذیرش دانشجو از بهمن در این دانشکده بیان کرد: «انجام این امر با نظر مساعد وزیر بهداشت در سفر و بازدیدی که از توانمندی‌های شهر ملایر و پیگیری مجدانه مسئولان امر بویژه نمایندگان شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مساعدت‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در مدت‌زمانی کمتر از یک سال تحقق یافت.»

رئیس واحد ملایر بیان کرد: «آزمایشگاه‌های موردنیاز رشته‌های فوق برابر استانداردهای وزارت بهداشت و درمان و معاونت پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آماده شروع کار بوده و مورد بازدید و تائید هیئت‌های نظارت و ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت قرارگرفته است

کلنگ زنی مرکز پرتو درمانی در دانشکده علوم پزشکی

آغاز عملیات اجرایی ساخت مرکز یرتودرمانی و احداث کلینیک فوق تخصصی پرتودرمانی و تشخیص و درمان سرطان یکی دیگر از برنامه‌های وزیر علوم در ملایر بود.

رئیس واحد ملایر در این آیین اظهار کرد: «این طرح با مشارکت بخش خصوص و یکی از مراکز پیشرو در ساخت مراکز پرتو درمانی کشور اجرا می شود.»

دكتر عباس ملک حسینی افزود: «این طرح با اعتباری بالغ بر 900 میلیارد ریال اجرایی شده و در صورت مساعد بودن شرایط در یک سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.»

استاندار همدان نیز در این آیین با توجه به اقدامات پیگری‌های انجام شده برای ساخت این مرکز بیان کرد: «من به خوبی با روند دریافت مجوزهای این طرح آشنا بوده و جدیدترین دستگاه های پرنو درمانی درآن به کار گرفته شده که در کشور بی نظیر است.»

افتتاح طرح گلخانه پرورش گل‌های زینتی وارداتی با تکنیک کشت بافت

افتتاح طرح گلخانه پرورش گل‌های زینتی وارداتی با تکنیک کشت بافت از دیگر طرح های افتتاح شده در ایام الله دهه فجر در دانشگاه آزاد ملایر بود که در بازدید شاکری قرار گرفت و با حضور وی آغاز به کار کرد.

طرح گلخانه پرورش گل‌های زینتی وارداتی با تکنیک کشت بافت گیاهی با مشارکت علمی شرکت دانش‌بنیان زیست فناوری صدرا که در مرکز رشد دانشگاه آزاد ملایر مستقر است اجرا شده است

این گلخانه با مساحت 150 متر مربع اجرایی شده وبه صورت کاملا هوشمند اداره شده و همه فرآیندهای آن به صورت اتوماتیک انجام می‌شود. تکثیر گیاهان وارداتی و جلوگیری از خروج ارز و اشتغالزایی بر مبنای روش‌های دانش‌بنیان از جمله مهمترین مزیت‌های این طرح است.

واحد ملایر با راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور با هدف حمایت از افراد، شرکت‌های نوپا و تیم‌های کارآفرین در راستای اجرای موفقیت آمیز ایده‌ها و نو آوری‌ها و همچنین رقابت در صحنه تجارت ملی و جهانی است و این طرح در همین راستا است.

رئیس واحد ملایر در این مراسم عنوان کرد: «اهتمام مسئولان واحد ملایر ایجاد دانشگاهی پژوهش محور و کار آفرین که بتواند آموزه‌های علمی را به عرصه تولید هدایت کند، است.»

در پایان مراسم نیز دكتر شاکری از قسمتهای مختلف دانشگاه و آموزشکده سما واحد ملایر بازدید کردند و در جریان فعالیتهای این مرکز قرار گرفتند.

بهمن سال گذشته، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به ملایر سفر کرد و یکی از رهاوردهای این سفر موافقت با راه‌اندازی دانشکده پیراپزشکی در دانشگاه آزاد ملایر بود. دانشگاه آزاد ملایر پس از دریافت موافقت نامه راه‌اندازی دانشکده پیراپزشکی در محل ساختمان خاتم الانبیا اقدامات لازم برای تجهیز و ایجاد بستر برای پذیرش دانشجو را فراهم کرد و در روزهای گذشته مجوز پذیرش دانشجو در دو رشته کارشناسی اتاق عمل و پرستاری به این دانشگاه داده شد و این مجموعه به دست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منصور غلامی و نیکبخت استاندار همدان و دکتر شاکری افتتاح شد.