رییس مركز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه گفت : هتل فرهیختگان 40 هزار مترمربع مساحت و 700 اتاق دارد و به مردم ایران، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های سراسر کشور خدمات ارائه می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر اقبال شاکری درخصوص هتل و بیمارستان فرهیختگان دانشگاه گفت: هتل فرهیختگان در حال حاضر در اختیار دانشگاه است و در بخشی از آن امور اداری سازمان مرکزی فعال است و به مردم، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های سراسر کشور خدمات ارائه می‌دهد.

خدمات رسانی هتل و بیمارستان فرهیختگان

دکتر شاکری تاکید کرد: در حال حاضر مشغول بررسی نحوه بهبود عملکرد هتل و ارتقای بهره وری و استفاده بهینه از آن هستیم و با دانشگاه آزاد اسلامی و هیات رییسه در این باره مذاکره و گفت وگو داشته ایم که از این موقعیت به نحو مطلوب تر استفاده کنیم.

وی در خصوص همکاری هتل فرهیختگان با هتل های مشابه افزود: برای همکاری مشترک با هتل های مشابه در سطح شهر منتظر ارائه پیشنهادات هستیم که بررسی کنیم. برای رسیدن به آن سطح بهینه، احتیاج به تجهیز و تکمیل بیشتر داریم.

رییس حوزه معاونت عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه  در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر در بیمارستان فرهیختگان بخش اورژانس فعال است و سرویس خدماتی و درمانی ارائه می شود و آماده بهره برداری کامل است و طرح هایی پیشنهاد شده است که در حال بررسی هستیم که از مشارکت اعضای هیات علمی در قالب ایجاد یک تعاونی برای مشارکت در بهره برداری و مدیریت بیمارستان استفاده کنیم .

ویژگی های بیمارستان فرهیختگان

رییس حوزه معاونت عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه گفت: بیمارستان فرهیختگان هم خدمات آموزشی به دانشجویان و اساتید رشته پزشکی ارائه می دهد و هم خدماتش عمومی است ولی قطعاً برای کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی تسهیلات و تخفیف ویژه در نظر گرفته خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر دو نوع رویکرد داریم که مدیریت بیمارستان به شکل عادی مثل دیگر بیمارستان ها مورد بهره برداری قرار گیرد که این قطعاً با امکانات و ظرفیت هایی که بیمارستان دارد، رویکرد و مدیریت مناسبی برای بیمارستان نیست و یا اینکه با مشارکت خود همکاران بخش هیات علمی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، بر بیمارستان مدیریت داشته باشیم که هم بتوانند خدمات عمومی و آموزشی ارائه دهند و هم خدمات پیشرفته تخصصی براساس استانداردهایی که بیمارستان های خاص دارند.

شعبات هتل و بیمارستان فرهیختگان

دكتر شاکری در ادامه گفت: بیمارستان فرهیختگان در تهران است و تعداد بیمارستان های وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی که در سطح کشور است، تعداد قابل توجهی است که به اسم همان واحد دانشگاهی نامگذاری شده است و به اسم بیمارستان فرهیختگان یا شعبه بیمارستان فرهیختگان نیست.

وی درباره ایجاد شعبات بیمارستان و هتل فرهیختگان در دیگر شهرها خاطرنشان کرد: امیدواریم استاندارد بیمارستان فرهیختگان به صورتی شود که دیگران راغب شوند شعبه ای از این بیمارستان را دایر کنند و یک شبکه بیمارستانی دارای استاندارهای لازم بوجود آید .

رییس حوزه معاونت عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: شبکه ای از ظرفیت های اقامتگاهی در واحدهای دانشگاهی داریم که جداگانه بررسی می شوند چون هتل فرهیختگان که از ویژگی و موقعیت خاصی برخوردار است قابل مقایسه با آنها نیست اما درحال حاضر شبکه ظرفیت اقامتگاهی هتلینگ در واحدهای گوناگون شناسایی شده است و حدود 52 واحد مورد بررسی قرار گرفته و از بین آنها حدود 40 واحد مورد مطالعه قرار گرفته است که امکان بهره برداری اقامتگاهی دارند و مطالعه فاز صفر آنها هم انجام شده است.

دكتر شاکری در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت های دانشگاهی مثل کشاورزی، گردشگری و فناوری و تبدیل آنهابه احسن استفاده کنیم و این موضوعی است که هیات رئیسه و مدیران دانشگاه ها به آن توجه دارند و در بودجه 97 هم به واحدها ابلاغ شده است که بتوانند ظرفیت بوجود آمده در کشور را به نفع دانشگاهیان فعال کرده و مورد بهره برداری قرار دهند.

گفتنی است هتل فرهیختگان با 40 هزار مترمربع مساحت و 700 اتاق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات واقع شده است.

انتهای پیام /