به گزارش مركز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه، نشستي در خصوص بررسي مصوبه سي امين جلسه كميته امور اقتصادي و سرمايه گذاري دانشگاه در مورد فعاليت شركت مهندسي پلاسما فناوران روز تشكيل شد

در اين نشست كه با حضور رييس هيات مديره و مدير عامل شركت مهندسي پلاسما فناوران روز برگزار شد، موضوع نيروگاههاي زباله سوز و روش هاي محتلف توليد انرژي الكتريكي از طريق امحاي انواع زباله،به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

در اين جلسه عنوان شد كه يكي از مهم ترين چالش ها موضوع تامين زباله مي باشد.

نهايتا مقرر شد دو تيم فني و حقوقي از بين اعضاي حاضر در جلسه تشكيل، و قرارداد مذكور را ظرف مدت دو هفته بررسي و نتيجه را جهت ارائه به كميته امور اقتصادي و سرمايه گذاري دانشگاه آماده سازند.

در اين جلسه دكتر اقبال شاكري سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات، دكتر طباطبايي اصل سرپرست اداره كل حقوقي دانشگاه ،مهندس بهرام پور مدير عامل شركت پلاسما فناوران روز، دكتر تشرفي عضو شوراي اقتصاد دانش بنيان و سرمايه گذاري و دكتر قرآن نويس رئيس دانشكده فيزيك پلاسما واحد علوم و تحقيقات و مهندس كمالي حضور داشتند.

انتهاي پيام/ 20 آبانماه 1396