رئیس واحد سراب از تکمیل مجموعه تکثیر ماهی قزل‌آلا و استخر 70 هزار مترمکعبی ذخیره آب برای پرورش ماهی گرم‌آبی و فعالیت‌های گردشگری خبر داد.

سیاوش محمدزاده سرابی در گفت‌وگو خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «با ورود به دهه چهارم عمر شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت‌های اقتصادی باید در اهم برنامه‌های دانشگاه قرار گیرد و واحد سراب با توجه به ظرفیت‌‌های موجود قدم‌های بزرگی در راه‌اندازی و گسترش واحدهای تکثیر مجتمع پرورش ماهی و ساماندهی زمین‌های کشاورزی برداشته است و اکنون در حال پایان کار استخر ذخیره آب یک هکتاری این مجموعه است.»

محمدزاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه‌ای نسبت به ایجاد منابع مالی و درآمد غیر شهریه‌ای دارد، ادامه داد: «برای استفاده بهینه از آب‌های سطحی و ذخیره آب استخر پرورش ماهی سردابی، مجموعه در حال احداث و تکمیل استخر یک هکتاری ژنوممبرن به عمق 7 متر است که پس از راه‌اندازی توانایی ذخیره 70 هزار مترمکعب آب را خواهد داشت و علاوه بر ذخیره آب، امکان پرورش ماهی‌های گرم‌آبی همچون کپور و آمور را نیز دارد.»

وی افزود: «واحد سراب با توجه به قرارگیری در مسیر گردشگری استان‌های آذربایجان غربی و شرقی به استان‌های شمالی کشور برنامه‌های ویژه تفریحی و گردشگری را در مجموعه خود بررسی می‌کند.»

سرپرست واحد سراب در مورد پروژه تکثیر ماهی قزل‌آلا خاطرنشان کرد: «واحد تکثیر ماهی قزل‌آلای مجتمع پرورش ماهی واحد سراب با ظرفیت 500 هزار قطعه ماهی قزل آلا در سال تکمیل شده که آماده بهره‌برداری است.»