جلسه اي به ميزباني مركز عمراني املاك و مستغلات در سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي برگزار شد تا با حضور معاون امور نهادهاي شهرداري تهران و هيئت همراه مسائل و مشكلات في مابين دو سازمان بررسي و حل و فصل گردد.

در اين جلسه هماهنگي هاي لازم در خصوص تصرفات در املاك دانشگاه نحوه محاسبه عوارض، پرونده هاي اختلافي قديمي در شهرداري و ... به عمل آمد و منجر به امضاي صورتجلسه تفاهم بين دو سازمان گرديد.

نشست مذكور با حضور مشاور عالي مركز عمراني املاك و مستغلات، معاون املاك دانشگاه ،معاون امور نهادهاي شهرداري و كارشناسان همراه برگزار گرديد.