رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه از توسعه سرمایه‌گذاری این دانشگاه در حوزه‌های سلامت، کشاورزی، فناوری و گردشگری خبر داد.

رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه از راه اندازی سامانه جامع املاک و سامانه جامع مدیریت و کنترل پروژه ها خبر داد.

دکتر اقبال شاکری رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با اعلام این خبر گفت: یکی از ضروریات مدیریت چابک و مؤثر، داشتن اطلاعات مفید و سودمند است که در کوتاهترین زمان ممکن آماده شود.

وی به راه اندازی دو سامانه جامع املاک و مدیریت و کنترل پروژه ها اشاره و تصریح کرد: تلاش داریم در مرحله بعدی، این دو سامانه را به بانک اطلاعاتی دقیق به عنوان زیرساخت مجهز کنیم که در موارد لزوم با پردازش اطلاعات، خروجیهای مورد نظر را دریافت کنیم.

رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی دسترسی به اطلاعات به‌روز و دقیق، پیش‌بینی‌های بودجه‌ای و نظارت بر نحوه عملکرد عمرانی واحدهای دانشگاهی را از مزایای سامانه های جامع املاک و مدیریت و کنترل پروژه نام برد و افزود: بزودی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نحوه بهره برداری و استفاده از املاک، مستغلات و دارایی‌ها براساس اطلاعات این دو سامانه رتبه بندی میشوند و رتبه آنها در تخصیص بودجه لحاظ خواهد شد.

دکتر شاکری با اشاره به وقوع زلزله‌های متعدد در اقصی نقاط کشور، گفت: خوشبختانه در زمین لرزه‌های اخیر به ساختمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی آسیبی وارد نشده که این موضوع بیانگر استحکام و کیفیت این ساختمانهاست.

وی از اعلام دستورالعمل ارزیابی ساختمان‌ها خبر داد و افزود: قرار است تیمی از واحد فنی و مهندسی مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شود و ساختمانهای در اولویت مقاوم سازی را شناسایی کنند که در صورت لزوم مقاوم و ایمن سازی در دستور کار قرار بگیرد.