جلسه مدیر گروه‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد با حضور دکتر داریوش جاوید رئیس، معاونان دانشجویی و فرهنگی، آموزشی، پژوهش و فناوری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا از بروجرد، داریوش جاوید در این نشست با بیان کلیاتی از وضعیت و چالش‌های پیش روی واحد بروجرد گفت: « سعی ما همواره شفافیت در کار بوده است. هر 6 ماه گزارشی از وضعیت این واحد دانشگاهی به استادان و کارکنان خواهم داد و برگزاری مرتب جلسات مدیر گروه‌های آموزشی و تلاش برای کیفی سازی در راستای حل مشکلات آموزشی و ارائه خدمات دهی بیشتر به دانشجویان باید همواره مد نظر مسئولان واحد قرار گیرد.»

جاوید به افزایش 230 امتیازی واحد بروجرد در حوزه های مختلف اشاره کرد و افزود: «‌با توجه به کاهش دانشجو و به تبع آن کم شدن درآمد شهریه ای در سال تحصیلی 97-96 برای پرداخت حقوق و دستمزد استادان و پرسنل واحد هم با مشکل مواجهیم. باید برای عبور از این بحران ها در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت چاره اندیشی کنیم.»

رئیس واحد بروجرد با بیان اینکه با پتانسیل های زیاد و امکاناتی که در واحد بروجرد موجود است برای جبران این کسری بودجه از طریق اجاره املاک مازاد این واحد دانشگاهی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دانشگاه دولتی آیت الله بروجردی و تجمیع چندین دانشکده و انتقال آنها از داخل شهر به مجتمع دانشگاهی امام (ره) وارد عمل خواهیم شد.»

وی با برشمردن مزیت‌های اقتصادی این انتقال و تجمیع دانشکده ها و کلاس های مرتبط، آن را یکی از گام های مهم در استفاده بهینه از امکانات و سرمایه واحد و کم کردن از هزینه های جاری و حقوق و دستمزد عنوان کرد.

رئیس واحد بروجرد از راه‌اندازی بیمارستان خصوصی 64 تخت‌خوابی با مشارکت دانشگاه آزاد بروجرد در آینده خبر داد و افزود: «قرار بر این است ساختمان این بیمارستان توسط دانشگاه تأمین و تجهیز آن توسط بخش خصوصی انجام شود که این کار علاوه بر درآمدزایی به گسترش و توسعه رشته های پزشکی واحد بروجرد نیز کمک خواهد کرد.»

جاوید استفاده از استادان بومی برای تدریس و استادان دانشگاه آزاد اسلامی برای پایان‌نامه‌ها را یکی از راهکارهای کاستن هزینه ها عنوان کرد.

وی افزود: «استفاده از استادان حق التدریس مادامی که واحدهای موظفی اعضای هیات علمی پر نشده است باید متوقف شود و هیچ استادی نباید قبل از اینکه موظفی همه اعضای هیأت علمی پر شود. بیش از موظفی خود واحد درسی بردارد و طبق دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه باید همه حق الزحمه پایان نامه استادان فقط از طریق حقوق و دستمزد پرداخت شود و از طریق چک متوقف شود.»

در ادامه این جلسه هر کدام از مدیران گروه با بیان نظر، دیدگاه و مشکلات خود به بحث و بررسی درباره مسائل مطروحه پرداختند.