آئین نام‌گذاری سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به نام 9 دی عصر امروز همزمان با یوم‌الله نهم دی به همت مرکز عمرانی و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با گرامیداشت سالروز حماسه 9 دی، گفت: مردم ایران اسلامی در نهم دی‌ماه 1388 بار دیگر نشان دادند و ثابت کردند که با حضورشان انقلاب اسلامی تداوم داشته و انشاءالله متصل به ظهور حضرت ولیعصر (عج) خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه حضور مردم در راهپیمایی 9 دی توطئه دشمنان را خنثی کرد، ادامه داد: امروز با توجه به هشتمین سالروز قیام 9 دی، سالن جلسات بلوک 6 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به نام 9‌دی نام‌گذاری شد تا یاد و خاطره مجاهدت‌های مردم در حفظ نظام اسلامی و مقابله با فتنه در دانشگاه آزاد اسلامی باقی بماند.

پس از رونمایی از تابلوی سالن اجتماعات 9 دی، نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.