رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه گفت: دستورالعمل مقاوم سازی ساختمان های این دانشگاه در برابر حوادث طبیعی از جمله زلزله درحال تدوین است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر اقبال شاکری گفت: موضوع مقام سازی

ساختمان ها در برابر زلزله یک نیاز فوری است و در گذشته نیز در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شده است.

وی افزود: دستورالعمل مقاوم سازی ساختمان های دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دفتر عمران دانشگاه درحال تدوین است و به تمامی واحدهای دانشگاه ابلاغ خواهد شد.

رئیس مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: با تدوین این دستورالعمل برنامه داریم تمامی ساختمان های مربوط به این دانشگاه را بررسی کنیم و اگر ساختمانی نیازمند مقاوم سازی باشد، هزینه موردنیاز را برآورد و روند مقام سازی را آغاز کنیم.

دكتر شاکری اظهار داشت: ساختمان های جدید این دانشگاه بخصوص ساختمان سازمان مرکزی براساس نظارت دقیق و انتخاب پیمانکاران مقبول ساخته شده است و این ساختمان ها سازه هایی قابل اطمینان در برابر زلزله به شمار می روند.