بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس هفته وحدت مبارك باد بازديد از پروژه هاي عمراني خراسان رضوي

رئیس واحد طبس از برنامه این دانشگاه برای احداث سونای نمک و طرح فرآوری خرما و زیتون خبر داد.

محمد ناظمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با توجه به سیاست‌ها و رویکردهای مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی در گسترش درآمدهای غیرشهریه اظهار کرد: «در واحد طبس حدود 2500 اصله درخت خرما مثمر غرس شده که اکنون حدود 40 درصد آن به بار نشسته است و سالیانه حدود دو تا سه تن خرمای خشک تولید می‌کنیم و اکنون به دنبال فرآوری خرما با روش‌های بسته‌‌بندی جدید هستیم و تلاش می‌کنیم فرآوری زیتون و تولید روغن زیتون را هم دنبال کنیم.»

ناظمی با توجه به ظرفیت گردشگری شهر طبس گفت: «برنامه احداث سونای نمک را دنبال می‌کنیم تا در ایام نوروز بتوانیم از آن استفاده کنیم؛ خوابگاه‌های دانشجویی نیز در ایام نوروز می‌تواند در اختیار اسکان مسافران قرار بگیرد.»

وی خاطرنشان کرد: «مطالعات احداث نیروگاه خورشیدی در واحد طبس در دست انجام است و در حال همفکری با واحد بجنورد و رایزنی با سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برای جذب منابع لازم از طریق استفاده از بودجه پژوهشی سال‌‌های گذشته هستیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس بر تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و استفاده از کارگاه‌های سطح شهر تأکید کرد و افزود: «پیگیر ایجاد رشته‌های ارشد و سه رشته دکتری هستیم که با توجه به ظرفیت معدنی طبس می‌توان یه این مهم دست یافت.»

ناظمی از برگزاری نماز جمعه در داخل دانشگاه به مناسبت سالگرد تأسیس واحد طبس در جمعه گذشته و با پیام دکتر فرهاد رهبر خبر داد و گفت: «کلنگ احداث بنای یادبود شهدای گمنام واحد طبس زده شده و این طرح تا نیمه پیش رفته است و در صورت تخصیص بودجه دولتی تا پایان سال افتتاح می‌‌شود.»

وی اظهار کرد: «در محل ورودی واحد طبس و مدارس دخترانه و پسرانه سما بوستانی قرار دارد که زیباسازی و تکمیل بخشی از آن در روزهای اخیر به پایان رسید و نمای زیبایی به ورودی واحد طبس خواهد داد.»