بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس هفته وحدت مبارك باد بازديد از پروژه هاي عمراني خراسان رضوي

سرپرست واحد سلماس از مراحل نهایی مطالعات طرح احداث گلخانه گیاهان دارویی در این دانشگاه خبر داد.

ناصر ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تأکید بر لزوم کسب درآمدهای غیرشهریه گفت: «مطالعات طرح احداث گلخانه گیاهان دارویی در مراحل نهایی قرار دارد که پس از پایان مطالعات می‌توان زمان دقیق ساخت آن را اعلام کرد؛ در این زمینه پرورش قارچ به صورت آزمایشی در دانشگاه آغاز شده و برداشت اولیه آن چند هفته آینده انجام می‌شود و در صورت موفقیت، این طرح در سطح گسترده اجرا خواهد شد.»

سرپرست واحد سلماس از توافق با جهاد کشاورزی شهرستان سلماس برای آبیاری قطره‌‌ای محوطه دانشگاه به صورت رایگان تا پایان سال خبر داد.

وی با تشریح عملکرد واحد متبوعش در شش ماهه اول سال جاری اظهار کرد: «در مدت مسئولیت بنده علاوه بر تسویه بسیاری از بدهی‌های دانشگاه، طرح‌های پژوهشی، پرداختی مقالات و پایان‌نامه‌ها تعیین تکلیف شدند و در حال اجرا هستند و اکنون مشکل خاصی در زمینه مالی نداریم.»

ناصری اظهار کرد: «سیزدهم ماه جاری همایش نماز با هدف ترویج و توسعه فرهنگ نماز در واحد سلماس برگزار می‌‌شود که فراخوان این همایش به واحدهای دانشگاهی داده شده است و سخنران این همایش نیز یکی از مسئولان استانی خواهد بود؛ از مدیران گروه‌های مختلف هم خواسته شده تا برنامه‌های پژوهشی خود را برای اجرا در هفته پژوهش ارائه دهند.»

رئیس واحد سلماس بر توجه به کیفیت آموزشی و برگزاری منظم کلاس‌ها و برنامه‌های آموزشی نیز تأکید کرد.