بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس هفته وحدت مبارك باد بازديد از پروژه هاي عمراني خراسان رضوي
 درمانگاه شبانه‌روزی واحد بناب با حضور حاج ضیاء الله اعزازی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، مسئولان ادارات، کسبه، بازاریان و جمعی از شهروندان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار آنا، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با گرامیداشت هفته وحدت گفت: «جهان اسلام نیاز مبرم به وحدت دارد؛ هفته وحدت که با ابتکار بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) نام گذاری شده است، فرصت مناسبی برای یکی شدن بوده و هوشیاری مسلمانان، لازمه حفظ وحدت و اتحاد است.»

اعزازی با قدردانی از مسئولان این واحد دانشگاهی افزود: «جایگاه و شأن ملت شریف ما، بالاتر از اینهاست، پس اگر شب و روز برای این ملت تلاش کنیم باز کم است و امیدواریم این مرکز درمانی، مایه خیر و برکت برای شهروندان محترم باشد.»

واحد بناب هم گزارشی از وضعیت این مرکز درمانی ارائه داد و گفت: «درمانگاه شبانه روزی دانشگاه، با مساحت کلی هزار مترمربع، شامل 4 اتاق معاینه پزشک عمومی، متخصص زنان زایمان، متخصص داخلی، متخصص کودکان و اتاق های احیا، مراقبت ویژه مردان و زنان و ... است.»

دکتر سید عبدالله حجتی افزود: «پانصد متر از این فضا برای بخش دندانپزشکی اختصاص داده شده است که کارهای ساختمانی و محوطه آن آماده شده و موافقت اولیه احداث درمانگاه دندانپزشکی نیز اخذ شده است و اکنون در حال اخذ مجوزهای لازم دیگر هستیم.»

رئیس واحد بناب وجود پارکینگ اختصاصی این درمانگاه را از جمله مزایای این مرکز تحصصی و درمانی برشمرد و ادامه داد: «محیط قبلی درمانگاه در شأن و منزلت مردم شریف و مراجعان نبود و ساختمان جدید با محیط مناسب برای ارایه خدمات درمانی و پزشکی در خدمت شهروندان در نظر گرفته شده است. امید است با بهره برداری از این مرکز، بتوانیم خدمات ارزنده ای را برای همشهریان عزیز ارائه دهیم.»