بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس هفته وحدت مبارك باد بازديد از پروژه هاي عمراني خراسان رضوي

رئیس واحد رامسر از افتتاح رسمی رستوران این واحد با معماری سنتی تا دو ماه آینده خبر داد و گفت: پروژه مجتمع ورزشی این دانشگاه نیز از پیشرفت فیزیکی 40 درصدی برخوردار است.

علی خلخالی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «بوفه و رستوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر که با معماری سنتی ساخته شده و مورد استقبال دانشجویان و استادان قرار گرفته است تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود.»

خلخالی افزود: «مجتمع ورزشی این دانشگاه که بزرگترین مجتمع ورزشی داخل شهر رامسر است، حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اعتبارات مالی باقیمانده این طرح نیز تأمین شده است و فرایند ساخت آن چند روز آینده و با اخذ مجوزهای لازم از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه خواهد یافت؛ این پروژه که طرح درآمدزایی ما برای دانشگاه محسوب می‌شود، سال آینده افتتاح خواهد شد.»

وی از تجهیز کارگاه‌‌های کامپیوتر و افتتاح پروژه محوطه‌سازی دانشگاه در دو ماه آینده خبر داد و اظهار کرد: «یکی از خلأهای جدی واحد رامسر نبود مسجد است که با موافقت دکتر رهبر و اخذ مجوزهای لازم در حال طراحی آن هستیم و طراحی این مسجد به دست استادان معماری واحد رامسر در حال انجام است.»

رئیس واحد رامسر با بیان نبود هدررفتی در منابع واحد رامسر، تراز مثبت دانشگاه در شش ماهه گذشته را نشان از عملکرد بودجه‌ای مثبت دانست و خاطرنشان کرد: «از جمله فعالیت‌های صورت گرفته تجهیز کارگاه‌ها و وورک‌شاپ‌های رشته‌‌های معماری و مهندسی پزشکی واحد رامسر در شش ماه گذشته است.»

خلخالی در زمینه برنامه‌های پژوهشی واحد متبوع خود به آنـا گفت: «بر اساس هماهنگی با مدیران گروه‌ها و استادان مقرر شده است تا هریک از استادان تا پایان سال حداقل یک مقاله پژوهشی را در یکی از ژورنال‌های بین‌المللی منشر کنند.»

وی با تأکید بر انجام فعالیت‌های فرهنگی واحد رامسر ادامه داد: «بسیج دانشجویی واحد رامسر هفته گذشته به عنوان پایگاه بسیج نمونه شهرستان و استان انتخاب شد؛ یادواره شهدای گمنام واحد رامسر هم آذر جاری و در سالگرد تشییع دو شهید گمنام و با حضور مسئولان شهرستان برگزار خواهد شد.»