بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس هفته وحدت مبارك باد بازديد از پروژه هاي عمراني خراسان رضوي

سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه و هیات همراه از واحد مشهد بازدید و بر مدیریت دارایی و استفاده بهینه از منابع تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار آنا از مشهد، دكتر اقبال شاکری در بازدید از واحد مشهد و پروژه پاسداران مشهد، صبح روز شنبه در نشست معاونان و مدیران عمرانی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی که در مرکز رفاهی فرهنگی واحد مشهد برگزار شد، شرکت کرد.

سرپرست مرکز عمراني دانشگاه در این نشست حوزه فناوری، سلامت، اقامتگاهی و پشتیبانی از این اقدامات را چهار حوزه برای توسعه آتی دارایی های دانشگاه عنوان کرد و گفت: «هر گونه تبدیل به احسن در حوزه فناوری مورد حمایت و پشتیبانی قرار می گیرد.»

دكتر شاکری بر استفاده از ظرفیت های اقامتگاهی واحدها که در کشور پراکنده است، تاکید کرد و افزود: «این ظرفیتها برای گردش کار علمی ضروری است به طوری که اکنون بیش از 70 درصد واحدها در این زمینه اعلام آمادگی کرده اند.»

وی با اشاره به قابلیت ها و ظرفیت های عظیم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تسهیلات آموزش عالی در سطح کلان کشور و حتی بین المللی، گفت: «دانشگاه آزاد با برخورداری از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی و فناوری توانسته برند جمهوری اسلامی در بخش غیر دولتی باشد و در سطح جهانی نیز مطرح شود.»

سرپرست مرکز عمراني دانشگاه بر اقدامات بهینه سازی و بهره داری دقیق تر از فعالیت های تعمیر و نگهداری تاکید کرد و گفت: « قبلا نگاه ما تنها مدیریت ساخت و ساز بود اما امروز باید بر مدیریت دارایی و استفاده بهینه از منابع متمرکز شویم.»

دكتر شاکری، مدیریت املاک و دارایی ها را یکی از محورهای اصلی حوزه عمرانی دانست و گفت: « اکنون 50 درصد ظرفیت های ما فاقد سند قطعی تملک است که باید با پیگیری، ثبت همراه با سند قطعی آنها صورت گیرد.»

وی با بیان اینکه در ساخت و سازها باید ظرفیت های آموزشی و پژوهشی مد نظر قرار گرفته تا تصمیم بهینه صورت پذیرد بر بهره برداری و تعمیر و نگهداری دارایی ها و ظرفیت ها دانشگاهی تاکید کرد.

دکتر مهدی ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی هم در این جلسه گفت: «واحد مشهد بیش از این کارگروه حفظ و صیانت از اموال و املاک این دانشگاه را به منظور حفظ و صیانت و ساماندهی املاک دانشگاه و کارگروه بررسی اسناد و نحوه هزینه کرد بخش های مختلف دانشگاه با هدف شناسائی هزینه ها و کنترل مؤثر آنها و جلوگیری از اتلاف هزینه های اختصاص داده شده در واحد مشهد ایجاد کرده است.»

وی بر ایجاد بانک اطلاعات و سامانه مدیریت عمرانی در خصوص املاک و مستغلات دانشگاه درحوزه عمرانی تاکید کرد و گفت: «با برون سپاری برخی از بخش ها هزینه بر بویژه در حوزه بیمارستانها می توانیم هزینه ها را کاهش دهیم.»

دکتر مسلم سیدالحسینی معاون عمرانی واحد مشهد نیز با ارائه گزارشی به بیان فعالیتها و برنامه های عمرانی واحد مشهد پرداخت و خاطرنشان کرد: «اکنون برنامه ریزی و مدیریت به صورت منسجم و یکپارچه انجام می شود تا از ظرفیت ها به نحو احسن استفاده شود.»

دراین نشست معاونان و مدیران عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با بیان توضیحاتی درباره نقاط قوت و ضعف واحدهای خود، مسائل و مشکلات عمرانی را با دکتر شاکری درمیان گذاشتند.

سرپرست مرکز عمراني دانشگاه با هیات همراه روز جمعه سوم آذر نیز از پروژه مجتمع رفاهی، اقامتی و فرهنگی پاسداران و واحد مشهد بازدید کرد.