بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد
دكتر اقبال شاکری گفت: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای همدان، کردستان و شهرهای نزدیک به مناطق زلزله زده در حال تشکیل تیم و آماده سازی کمک به مصدومان این حادثه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دكتر اقبال شاکری، سرپرست مرکز عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی ضمن عرض تسلیت درگذشت تعدادی از هموطنان در پی زلزله شب گذشته، گفت: امیدوارم دستگاه ها و سازمان هایی که در حال امداد رسانی هستند بتوانند هر چه سریع تر خدمات امدادی و کمک رسانی را به مصدومان این حادثه برسانند.

دكتر شاکری در خصوص خسارات وارده به کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در پی وقوع این حادثه گفت: از آنجایی که این حادثه در ساعت غیراداری رخ داد، هیچ فردی دچار صدمه نشده است، البته ممکن است در سطح شهر همکاران ما آسیب دیده شده باشند که امیدواریم حال این عزیزان مساعد باشد.

وی افزود: با همکاری دکتر پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع، در معاونت عمرانی تیم تحقیقاتی تشکیل شده که به طور مستمر با این واحد ها در تماس هستند تا آخرین وضعیت را گزارش کرده و اگر نیاز به کمک و امدادرسانی وجود دارد، بلافاصله اقدام شود.

دكتر شاکری با بیان اینکه خوشبختانه هیچ گونه خسارت جانی در واحدهای کرمانشاه، گیلانغرب و قصر شیرین نداشته ایم، افزود: گزارش ها حاکی از آن است که در منطقه سرپل ذهاب زلزله خسارات زیادی برجای گذاشته و طبیعتا برخی از ساختمان های واحد دانشگاهی این شهر تخریب شده است.