بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد

به گزارش خبرنگار آنا، رئیس واحد شوشتر با اعلام این خبر گفت: «کلینیک تخصصی دامپزشکی واحد شوشتر قابلیت این را دارد که به عنوان قطب پیشگیری، بهداشت و درمان بیماری های دامی استان مطرح باشد و همه دانشگاهیان از خدمات آن استفاده کنند.»

دکتر محمدحسین پورمحمدی افزود: «با توجه به امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کلینیکی دامپزشکی، واحد شوشتر این امکان را دارد که به عنوان قطب درمانی در منطقه مطرح و به همه دامداران و آبزی پروران شهرستان خدمات ارائه کند.»

دکتر علی باقرپور مدیر گروه دامپزشکی این واحد هم در گزارشی از ساختمان کلینیک گفت: «ساختمان کلینیک دارای 1500 متر مربع زیربنا در سه طبقه احداث شده است.»

وی افزود: «کلینیک مجهز به بخش های مختلف شامل جراحی دام بزرگ، جراحی دام کوچک، مامایی دام بزرگ، رادیولوژی، درمانگاه طیور، سالن استخوان ­شناسی و آرشیو استخوان، اتاق دفاعیه، معاینه دام بزرگ، کلینیکال پاتولوژی، آزمایشگاه میکروبیولوژی است.»

واحد شوشتر اکنون تعداد 550 نفر دانشجوی شاغل به تحصیل در مقطع دکتری حرفه­ ای دامپزشکی دارد که با افتتاح کلینیک تخصصی دامپزشکی علاوه بر ارائه دروس کلینیکی دانشجویان، در راستای سیاست­های درآمدزایی غیرشهریه‌­ای، واحد شوشتر آمادگی ارائه خدمات کلینیکی به دامداران و آبزی پروران شهرستان را نیز پیدا کرد.

زمان کاری این کلینیک از ساعت 8 صبح الی 18 شنبه تا پنجشنبه بجز جمعه‌ها و تعطیلات رسمی برای ارائه خدمت به دامداران و آبزی پروران منطقه فعال خواهد بود.