دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این حکم آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر عبدالرسول پورعباس

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی» منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

همچنین دکتر فرهاد رهبر در نامه های جداگانه ای، از زحمات و تلاش های مهندس محسن هاشمی معاون سابق عمرانی،دکتر مرتضی احسانی معاون سابق اداری مالی، دکتر محمد دادگان معاون سابق ورزش، دکتر فریدون رهنمای رودپشتی معاون سابق برنامه ریزی و امور اقتصادی در دوران مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.