بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این حکم آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر عبدالرسول پورعباس

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی» منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

همچنین دکتر فرهاد رهبر در نامه های جداگانه ای، از زحمات و تلاش های مهندس محسن هاشمی معاون سابق عمرانی،دکتر مرتضی احسانی معاون سابق اداری مالی، دکتر محمد دادگان معاون سابق ورزش، دکتر فریدون رهنمای رودپشتی معاون سابق برنامه ریزی و امور اقتصادی در دوران مسئولیت تشکر و قدردانی کرد.