مراسم رونمایی از تندیس و نام‌گذاری مجتمع فرهنگی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با حضور مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه در واحد مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مشهد، در این مراسم که با حضور دکتر حلمی رئیس هیات عالی نظارت دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 4 ، دکتر عباس شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی،آقاي  حسینی معاون استاندار خراسان رضوی و سایر مسئولان شهری و دانشگاهی، اساتید ، تشکلهای دانشجویی همراه بود، از تندیس آیت الله هاشمی رفسنجانی درواحد مشهد رونمایی شد.

آقاي خالقی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی مشهد در ابتدای این مراسم با بیان توضیحاتی به معرفی مجتمع فرهنگی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پرداخت و گفت: ساخت این مجتمع در سال 1385 با 22 میلیارد ریال اعتبار آغاز شد و در سال 87 توسط دکتر جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به بهره برداری رسید.

وی مساحت این مجتمع 5200 متر مربع عنوان کرد و افزود: مسجد حضرت مهدی (عج) با مساحت 1200 متر مربع در دو طبقه و ظرفیت 1100 نفر ، المان مزار شهدای گمنام ، سالن آمفی تئاتر وهمایش ها بامساحت 2500 مترمربع و ظرفیت 750 نفر در دو طبقه ، سالن پذیرایی ، فضای روباز نمایشگاهی ، سالن جلسات شورا ، فضاهای اداری ،دفتر مرکزی بسیج و ... از فضاهای مختلف این مجتمع است.

وی گفت: بنا به پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و تصویب شورای فرهنگی واحد مشهد سال گذشته به پاس احترام به نقش‌آفرینی و خدمات ارزنده آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در واحد مجموعه فرهنگی این واحد دانشگاهی به نام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تغییرنام یافت.

دراین مراسم مهندس هاشمی معاون عمرانی دانشگاه و دکترشیخ الاسلامی رئیس واحد خراسان رضوی مطالبی ایراد کردند .

گفتنی است دراین مراسم تعدادی از اعضای جدید شورای اسلامی شهر مشهد نیز حضور داشتند.