ورزشگاه فرهیختگان و ساختمان آموزشی پژوهشی آیت‎الله هاشمی واحد بوئین‎زهرا به بهره‌برداری رسیدند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روز گذشته در مراسمی ورزشگاه فرهیختگان و ساختمان آموزشی پژوهشی آیت‎الله هاشمی رفسنجانی در واحد بوئین‎زهرا با حضور مهندس محسن هاشمی رفسنجانی معاون عمرانی دانشگاه ، دکتر مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد استان قزوین، دکتر رضا شعبان‌نژاد رئیس این واحد و قدرت‌الله علیخانی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین به بهره‌برداری رسیدند.

ساختمان آموزشی، پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا در چهار طبقه ساخته شده و 6 هزار و 440 مترمربع فضای آموزشی دارد و ساخت آن حدود دو سال زمان برده است.»

در حاشیه این مراسم، طرح‌های ماندگار فرهنگی واحد بوئین زهرا شامل چهار سردیس پروفسور حسابی، علی اکبر دهخدا، شهید شهریاری و پروفسور سمیعی رونمایی شد.