بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد

دهمین اجلاس هماهنگی و پایش امور استان‌ها با حضور دکتر ولایتی، رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حمید میرزاده، رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آنا، مهندس محسن هاشمی‌ رفسنجانی، معاون عمرانی دانشگاه در این جلسه گفت: «همه واحدهای دانشگاه باید تلاش‌های زیادی را برای مستندسازی زمین و املاک انجام دهند.»

او در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه آمار و گزارش درباره وضعیت عمرانی دانشگاه اشاره کرد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی دارای 11 میلیون مترمربع ساختمان مسقف، 9هزار هکتار از املاک مستندسازی شده، 4هزار هکتار محوطه‌سازی و فضای سبز و 5هزار هکتار زمین‌های کشاورزی است که برای رسیدن به این ارقام تلاش‌های زیادی را انجام داده‌ایم و توانسته‌ایم به درآمدزایی خوبی برسیم.»

مهندس هاشمی ادامه داد: «همان‌طور که همکاران بیان کردند، فعالیت‌های بسیار خوبی در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان صورت گرفته است و ما توانسته‌ایم به درآمدهای نسبتا خوبی دست پیدا کنیم.»

معاون عمرانی دانشگاه  تاکید کرد ارقام و آماری که برای ساختمان‌های مسقف اعلام کردم وضعیت بسیار خوب دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه‌های دولتی و پیام‌نور را نشان می‌دهد.

او هم‌چنین در پاسخ به رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد اکثر واحدهایی که بالای 1500 دانشجو دارند دارای مسجد هستند و بقیه آن‌ها هم دارای نمازخانه هستند.

مهندس محسن هاشمی به فضاهای سبز، پارک‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «حدود یک میلیون مترمربع خوابگاه و مهمانسرا در این دانشگاه وجود دارد و ما می‌توانیم از امکانات بسیار خوبی که در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد در بحث گردشگری استفاده کنیم و این آمادگی را داریم که با دولت در این زمینه همکاری‌ داشته باشیم.»

او درباره راه‌اندازی حمل و نقل کابلی واحد علوم و تحقیقات نیز گفت: «در حال حاضر بخشی از سایت واحد علوم و تحقیقات در منطقه گردشگری کوهسار واقع شده است که با طراحی حل و نقل کابلی در این سایت مقرر شده است علاوه بر خدمت‌رسانی به دانشجویان، به آن منطقه نیز خدمات ارائه شود. امیدواریم سیستم حمل و نقل کابلی واحد علوم و تحقیقات تا تابستان امسال راه‌اندازی شود. خوشبختانه این ظرفیت استفاده از مهمانسراها و خوابگاه‌های دانشگاه در همه کشور وجود دارد و دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌تواند در خانواده دانشگاه که با خانواده‌ها و فاغ‌التحصیل‌ها جمعیتی بالغ بر 8 میلیون نفر را تشکیل می‌دهند، از آن استفاده کند.»