بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد
معاون عمرانی دانشگاه بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی با پیشرفت بالای 50 درصد و آماده‌سازی شهرک‌های فناوری آزاد (شفا) برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

مهندس محسن هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «عمده‌ترین برنامه دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 96، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است. بر اساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه و هیات امناهای استانی مقرر شده است که همه پروژه‌های با پیشرفت بالای 50درصد، در سال 96 به اتمام برسند»

معاون عمرانی دانشگاه ادامه داد: «همچنین در ابتدای امسال پیگیری و اجرای بخشنامه دکتر میرزاده درباره درختکاری وارد فاز عملیاتی می‌شود و در سراسر واحدها باید به اندازه کافی درخت کاشته شود.»

او افزود: «مساله تعمیر و نگهداری ساختمان‌های واحدها یکی دیگر از برنامه‌های ماست که هر سال انجام شده است و امسال هم در این زمینه تلاش بیشتری می‌شود، بعضی از واحدها، ساختمان‌هایی دارند که عمرشان بیش از سی سال است. البته در دانشگاه آزاد اسلامی وضعیت تعمیر و نگهداری نسبت به ساختمان‌های عمومی خیلی بهتر است ولی باید وضع سرمایش، گرمایش و همه تجهیزات موجود در هر ساختمان به طور مرتب پایش شود تا تعمیر و نگهداری مطلوبی انجام شوند.»

مهندس هاشمی گفت: «مستندسازی املاک دانشگاه آزاد اسلامی نیز در دستور کار است که در سال 96 با جدیت دنبال می‌شود. بعضی از واحدها املاک خود را از منابع طبیعی یا از زمین شهری گرفته‌اند و براساس ساخت‌وسازهایی که انجام داده‌اند، باید سندهای این زمین‌ها را بگیرند که این مساله را پیگیری می‌کنیم.»

معاون عمرانی دانشگاه بر توسعه گردشگری نیز اشاره کرد و گفت: «یکی از مهمترین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر بومی‌سازی دانشجویان و استادان بوده است، در نتیجه این کار، ساختمان‌هایی به ویژه خوابگاه‌ها و مهمان‌سراها مازاد فرض شده‌اند و براساس بخشنامه و توصیه‌ای که شده است، باید این ساختمان‌ها برای بخش گردشگری فعال شوند که این موضع هم ان‌شاءالله به خوبی پیگیری می‌شود.»

مهندس هاشمی بر آماده‌سازی فضا برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در این دانشگاه تاکید کرد و گفت: «شرکت‌های دانش‌بنیان و شهرک‌های فناوری آزاد (شفا) یکی دیگر از برنامه‌های معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی است که در دستور کار قرار دارد. در حال حاضر 18 شهرک کلنگ‌زنی شده است و واحدهایی که شروع‌ کرده‌اند باید این شهرک‌ها را آماده‌سازی کنند و شرکت‌های دانش‌بنیان را در خود جای دهند تا بتوانندکارهای صنعتی و تحقیقاتی خود را به خوبی پیش ببرند.»

او در پایان گفت: «همه واحدهایی که در حال ساخت المان شهدا بوده‌اند در سال 96 باید آنها را تمام کنند و آن واحدهایی که در آن‌ها شهید دفن شده است و هنوز المانی برایشان ساخته نشده است باید هرچه سریع‌تر فعالیت خود را آغاز کنند. مساجد در حال ساخت دانشگاه نیز در صورتی که بالای 50درصد پیشرفت داشته باشند، باید هر چه سریعتر از سوی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل شوند.»