در دومین روز از هفتادو یکمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه، مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی، دکترمرتضی احسانی معاون اداری و مالی و دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گزارشی از کمیسیون‌های تخصصی خود که روز گذشته با حضور روسای واحدها برگزار شد، ارائه دادند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه در پنل معاونت عمرانی گزارش نظارتی از طرح‌های عمرانی کل کشور (با رویکرد ارزشیابی عملکرد استان‌ها) ارائه کرد. او همچنین مجموع مساحت ساختمان‌های درحال بهره‌برداری را 10 میلیون و 700 هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: «حدود 39 میلیون متر مربع فضا عمرانی روباز درحال بهره‌برداری است.»

مهندس هاشمی اطلاعات کلی طرح‌های عمرانی در دست احداث به تفکیک کاربری را ارائه داد و گفت: «در حوزه آموزش 55 درصد، در حوزه پژوهش 8درصد، در حوزه ورزش 7 درصد، در حوزه فرهنگی 3 درصد، در حوزه رفاهی خدماتی 24 درصد و در حوزه اداری 3 درصد پروژه در حال احداث است که به عبارتی دیگر حدود 828 هزار متر مربع طرح عمرانی در دست احداث است.»