بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد

دکتر حمید میرزاده با حضور در واحد بندرعباس پروژه‌های عمرانی این دانشگاه را افتتاح کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزاده صبح امروز با ورود به واحد بندرعباس دانشگاه آزاد اسلامی یادمان شهدای این واحد دانشگاهی را افتتاح و با نثار شاخه گل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد. محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر عباس در مدت دو سال به پایان رسیده و امروز از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

دكتر میرزاده در ادامه به همراه معاون عمرانی دانشگاه، مجموعه فرهنگی این واحد دانشگاهی را با زیر بنای 6 هزار و 300 متر مربع افتتاح کردند که بزرگترین مجموعه فرهنگی دانشگاه‌های استان هرمزگان است. بعد از بازدید دکتر میرزاده از مجموعه فرهنگی و کتابخانه مرکزی واحد بندرعباس مجموعه خدماتی، رفاهی و هنری این واحد نیز از سوی رئیس دانشگاه و معاون عمرانی افتتاح شد. این مجموعه دارای 15 غرفه است که 6 غرفه آن غرفه‌های فن و هنر و 9 غرفه هم مربوط به خدمات دانشجویی و عرضه محصولات دانشجویی است.

در حاشیه این افتتاح رئیس دانشگاه در جمع خبرنگاران با تبریک دهه فجر و آغاز سی و نهمین سال استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: «هیات رئیسه دانشگاه به استان‌های کشور سفر و در جلسات هیات امنا شرکت می‌کند. خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از دانشگاه‌های موفق است و در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور از نظر سوددهی رتبه دوم را دارد.»

دكتر میرزاده ادامه داد: «در این استان بیش از 32 هزار دانشجو تحصیل می‌کنند و این واحد دانشگاهی همه رشته‌ها را از کاردانی و دکتری دارا است. اکثریت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی استان هستند و این واحد جزو مجموعه‌های موفق ما است.»

او افزود: ‌«در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی زیر نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی طرحی اجرا می‌شود که در آن شرکت‌های دانش‌بنیان فرهنگی استقرار می‌یابند. این شرکت‌ها بر پایه مهارت، هنر و فن دانشجویان است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «54درصد دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکتری کشور در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند و نزدیک به 80درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی استان در این دانشگاه هستند.»

در ادامه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان بازدید کردند.

آنالیزور شناسایی انواع داروهای شیمیایی در نمونه پلاسمای خون و ادرار، جاذب پلیمری از بطری‌های پلاستیکی برای حذف آلاینده‌های زیست محیطی از آب‌های آلوده، پودر میکروجلبک (برای استفاده به عنوان مکمل غذایی)، صابون جلبک اسپیرودینا، کرم دریایی گیاهی و داروی ضد میگرن از جمله محصولات مهمی است که در این نمایشگاه عرضه شده است.