بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: «تربیت 5 میلیون دانش‌آموخته و تحصیل یک میلیون و 700 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کار بزرگی است که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سنگ‌بنای آن را نهادند.»

دکتر سیدمحمد امیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه فقدان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی خلأ بزرگی برای نظام جمهوری اسلامی ایران است که دیگر پر نخواهد شد، اظهار کرد: «ایشان شخصیت کم‌نظیر در تاریخ ایران هستند و قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، خدمات بسیار ارزنده‌ای به کشور داشتند که زبان بنده از گفتن آنها قاصر است.»

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: «یکی از کارهای جاودانه‌ای که ایشان در طول عمر بابرکت خود انجام دادند، ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی بود؛ به قدری خدمات آقای هاشمی برجسته است که این دستاورد بزرگ گوشه‌ای از خدمات او محسوب می‌شود.»

وی با بیان اینکه خدمات رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی برای همیشه در تاریخ ماندگار خواهد بود، گفت: «تربیت 5 میلیون دانش‌آموخته و تحصیل یک میلیون و 700 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کار بزرگی است که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سنگ‌بنای آن را نهادند.»

رئیس واحد اصفهان ادامه داد: «کسانی که در حوزه آموزش عالی کشور دستی دارند بهتر می‌توانند درک کنند که راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی چه کار ارزشمند و ماندگاری است؛ نتایج درخشان و بهتر این دانشگاه در سال‌های آینده بیشتر نمایان خواهد شد.»

این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در فقدان پدر معنوی خود سوگوار است، گفت: «به‌دلیل ارتباط عاطفی که بین دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وجود داشت، فقدان ایشان ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای دانشگاه آزاد اسلامی است.»