بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد

مهندس محسن هاشمی، فرزند ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) و معاون عمرانی دانشگاه  در پیامی از ابراز همدردی دانشجویان، استادان و کارمندان این دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مهندس هاشمی، فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و معاون عمرانی دانشگاه  در مراسم تشییع و خاکسپاری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) از ابراز همدردی خانواده دانشگاه‌ آزاد اسلامی قدردانی کرد.

او در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر پیام ایشان به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «همانگونه که دغدغه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وحدت بود و فقط برای وحدت و اعتدال در جامعه حرکت می‌کرد، ویژگی ایشان نیز این است که حتی فوت آیت‌الله باعث وحدت است نه باعث اختلاف.»