بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد

همزمان با برگزاری سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دو سالن ورزشی و پارکینگ ‌دانشجویی  افتتاح و کلنگ احداث زمین چمن مصنوعی  فوتبال در واحد شیراز به زمین زده شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی و دكتر محمد دادگان معاون ورزشی دانشگاه که برای شرکت در سیزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به شیراز سفر کرده‌‌اند، دو سوله ورزشی به مساحت 2500 مترمربع، پارکینگ دانشجویی به مساحت 18هزار مترمربع و پارکینگ مسقف ویژه کارکنان و استادان به مساحت هزار مترمربع را در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز افتتاح و کلنگ احداث زمین چمن مصنوعی فوتبال به مساحت 1500 مترمربع را به زمین زدند.

به گفته دکتر حمزه سارویی؛ 16هزار و 500مترمربع پروژه‌های عمرانی شامل مسجد، ساختمان اداری، مجتمع کارگاهی پژوهشی، مجتمع علوم تربیتی و 9هزار و 700 مترمربع دیگر در قالب زمین چمن مصنوعی فوتبال، پارک شهدا، زمین والیبال ساحلی، محوطه‌سازی ساختمان مسجد و دانشکده علوم تربیتی در دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت افتتاح شد.

تعدادی از این پروژه‌ها در گذشته متوقف شده بودند اما در 3 سال گذشته مجدداً فعال شدند و به پایان رسیدند.

در افتتاح این پروژه‌ها، آقاي غلامحسین پیروانی از پیشکسوتان ورزش کشور و استان فارس و مربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز، حیدرعلی کامیاب مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان فارس، امید نوروزی از قهرمانان کشتی فرنگی جهان و المپیک و دیگر مسئولان استانی حضور داشتند.

در پایان این مراسم از آقايان حاج غلامحسین پیروانی، حیدر علی کامیاب، امید نوروزی و مصطفی شاهینی به دلیل تعامل سازنده و مطلوبی که با اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس داشتند، با اهدای لوح تقدیر از سوی مهندس محسن هاشمی،دكتر محمد دادگان و حمزه سارویی قدردانی شد.