با حضور معاون عمرانی و مدیرکل امور بین الملل دانشگاه، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس و فرماندار جلفا ساختمان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل جلفا کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، همزمان با سفر استانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استان آذربایجان شرقی با حضور مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی و دکتر حسین ابراهیمی مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه  و جمعی از مسئولان محلی شهرستان جلفا و منطقه آزاد ارس ساختمان آموزشی واحد بین المللی جلفا در سایت آموزش عالی منطقه آزاد ارس و در زمین 6 هکتاری واحد بین الملل جلفا کلنگ‌زنی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،‌ مهندس هاشمی در مراسمی که در سالن اجلاس منطقه آزاد ارس با حضور مسئولان و مقامات شهرستان جلفا و منطقه آزاد ارس و جمعی از کارکنان و استادان واحدبین المللی جلفا برگزار شد با اعلام اینکه فعالیت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی بصورت عدالت محور در سراسر کشور پراکنده شده گفت: «اکنون بیش از 11 میلیون مترمکعب فضای مسقف اعم از کتابخانه، آزمایشگاه، سالن‌های ورزشی، نمازخانه، مسجد و 40 میلیون مترمکعب فضای محوطه سازی در سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.»

برآورد بودجه این پروژه آموزشی که در 2 طبقه و با زیربنای 3200 متر مربع اجرایی می‌شود، در حدود 52 میلیارد ریال است.

واحد بین الملل جلفا با 4 هزار دانشجو، بیشترین دانشجو را در بین 6 دانشگاه مستقر در منطقه آزاد ارس را به خود اختصاص داده است.