بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات بازديد از پروژه هاي عمراني سازمان مركزي و واحد علوم و تحقيقات تله کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران آدرس : تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) ساختمان بلوك 6 - معاونت عمراني طبقه دوم تسلیت به ملت بزرگ ایران بازدید از واحد پردیس حلول ماه ربيع الاول مبارك باد

آگهی مناقصه بین­ المللی راه اندازی تله کابین در واحد علوم وتحقیقات تهران

(مرحله اول)

معاونت عمران و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران در نظر دارد نسبت به طراحی، اجرا، نصب، تست و راه ­اندازی تله­ کابین در واحد علوم و تحقیقات تهران با مشخصات حدودی زیر از طریق برگزاری مناقصه عمومی دومرحله­ ای، اقدام نماید.

لذا از کلیه شرکت­های مرتبط، دعوت می­نماید جهت بررسی امکان شرکت در این مناقصه و تأیید صلاحیت، اسناد، مدارک و سوابق خود را حداکثر ظرف مدت 20 (بیست) روز از تاریخ درج این آگهی، به آدرس: ایران، تهران، صندوق پستی: 131/14845 و یا به آدرس ایمیل: ropeway@omran.iau.ac.ir ارسال نمایند.

• جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44869595-021 تماس حاصل فرمایید.
  • هزینه آگهی بر عهده برنده مناقصه بوده و دانشگاه در تأیید صلاحیت شرکت­کنندگان در مرحله اول، اختیار تام دارد و شرکت در این فراخوان، هیچ­گونه حق و حقوقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد.
  • بدیهی است کلیه مفاد آیین­نامه معاملات دانشگاه، حاکم بر تشریفات مناقصه خواهد بود.

طول شیب مسیر

(متر)

حداکثر اختلاف ارتفاع

(متر)